hits

På nye tanker (selvbilde og vekt)

Dette er meg....in all my glory... Neida, jeg klarer ikke legge ut et bilde av hele meg.. ikke nå ihvertfall.

Jeg er på nye tanker.
Depresjonen min er stort sett ikkeeksisterende om dagen, og det er helt greit. Jeg sliter fortsatt med selvbildet derimot, og det er noe jeg har veldig lyst til å gjøre noe med.
Det hjelper meg definitivt ikke at jeg har noen mennesker rundt meg i hverdagen som rakker ned på meg til stadighet, og som gjør alt for at jeg skal føle meg utilpass i min egen kropp og med min egen personlighet. Dessverre er dette mennesker som jeg ikke kan kutte ut av livet mitt.

Så... da må jeg ta grep på andre kanter, og det er det jeg er igang med nå. Har vært en tur hos legen og snakket om å få hjelp til å både gå ned i vekt og å styrke selvbildet mitt. Han tok tak med en gang og imorgen skal jeg ringe og snakke med noen hos Bærum Helse og Friskliv for å høre om de har noe tilbud til meg. Ny legetime den 24.4. for å snakke om eventuelle tilbud de har til meg, og hvis de ikke har noe, så blir det sendt søknad til Friskvernklinikken i Asker.

Jeg håper egentlig på Friskvernklinikken, for jeg har hørt så innmari mye bra om opplegget der. Og det er vel ingen tvil om at jeg trenger noe bra, strengt og  med tett oppfølging. Det er jo det som har gått skeis før...

Så nå er ballen igang ihvertfall. Det har tatt meg veldig lang tid å komme hit, men nå er jeg her!

Signatur

Én kommentar

justrelax

16.04.2018 kl.10:34

Stå på! Viktig å strekke ut hånden og be om hjelp, kan være en veldig vanskelig reise på egen hånd!

lykke til:)

Skriv en ny kommentar